Her gün değişen personel sayınız varsa, yemeklerinizi daha uzun ömürlü olarak saklamak istiyorsanız Sous Vide yöntemi ile pişirilen menüler tam size göre. 1970’li yıllardan beri kullanılan bu yöntem; yiyeceklerin vakumlu ambalaj içerisinde, uzun süre düşük sıcaklıklarda pişirilmesi esasına dayanmaktadır. 1-12 kişilik gıdaya uygun yemek kaplarında sous vide yöntemi ile pişirilen yemekler hızla +4°C’ye şoklanarak, koruyucu ve katkı maddesi içermeden 45 günlük raf ömrüne sahip olurlar. Sizin tek yapmanız gereken gıda güvenliği ve soğuk zinciri bozulmadan sizlere ulasan bu yemekleri +4°C’de belirtilen raf ömrü süresince saklayarak, gelen kişi sayısına göre servisten 5 dk önce ısıtarak servis etmektir.
