Sous Vide Yöntemi ile Üretilen Yemek Hizmetleri

Her gün değişen personel sayınız varsa, yemeklerinizi daha uzun ömürlü olarak saklamak istiyorsanız Sous Vide yöntemi ile pişirilen menüler tam size göre. 1970’li yıllardan beri kullanılan bu yöntem; yiyeceklerin vakumlu ambalaj içerisinde, uzun süre düşük sıcaklıklarda pişirilmesi esasına dayanmaktadır. 1-12 kişilik gıdaya uygun yemek kaplarında sous vide yöntemi ile pişirilen yemekler hızla +4°C’ye şoklanarak, koruyucu ve katkı maddesi içermeden 45 günlük raf ömrüne sahip olurlar. Sizin tek yapmanız gereken gıda güvenliği ve soğuk zinciri bozulmadan sizlere ulasan bu yemekleri +4°C’de belirtilen raf ömrü süresince saklayarak, gelen kişi sayısına göre servisten 5 dk önce ısıtarak servis etmektir.